October 13, 2020
De parte de Solidaritat Rebel
301 puntos de vista

El passat dimarts 10 de març, el jutge va decidir reduïr la llibertat de moviment de la Lisa, qui ja “gaudia” del tercer grau (sortides durant el dia i durant el cap de setmana, més altres permisos), tot aplicant-li un 100.2, el qual li nega les sortides durant els caps de setmana i durant el dia, sinó és que té un motiu laboral justificat. Aquesta decisió va ser conseqüència del recurs que va interposar el fiscal de l’Audiència Nacional, la qual demanava retornar al segon grau (el que significa zero possibilitats de sortir de la presó) a la nostra companya, tot apel·lant que no havia renegat de la seva ideologia anticapitalista i anarquista.

El seu advocat ja ha fet un recurs en contra, ja que en principi, segons el Dret, ningú hauria de ser castigada per motius ideològics. Aquest, trigarà 2 o 3 mesos en resoldre’s, temps el qual la Lisa veurà reduïdes les seves hores fora de la presó. Qui decidirà sobre això serà l’Audiència Nacional, que com hem denunciat amb anterioritat, és un tribunal amb llarga tradició franquista i conservadora.

Som conscients que les decisions arbitràries i vexacions judicials que ha d’afrontar la nostra companya no són una excepció, sinó que formen part de la realitat carcerària que pateixen la majoria de persones preses a l’estat espanyol.

Fem un crit a la difusió del cas, a a lluita per ensorrar els murs i a donar les mostres de solidaritat que entre totes ens fan tirar endavant!
Seguiu atentes a les noves informacions!
Llibertat per la Lisa i per totes les preses!
A terra tota els murs!
Fuente: Solidaritatrebel.noblogs.org