December 14, 2020
De parte de Grup Antimilitarista Tortuga
2,508 puntos de vista

Un altre “pelotazo” militar que, si es du a terme, portar谩 m茅s presencia armada i m茅s militaritzaci贸 social a les terres del Pa铆s Valenci脿. Aix贸 s铆, amb la habitual i demag贸gica promesa dels postos de treballa (promesa que, am茅s, mai es cumpleix). Nota de Tortuga.


Redacci贸

El Ministeri de Defensa t茅 previst invertir 350 milions i crear 1.600 llocs de treball.

Alzira ha proposat ubicar-lo en 50 hect脿rees de l鈥檃ntic PAI de la Garrofera.

Diego G贸mez: 芦Suposaria una inversi贸 important铆ssima semblant a la Ford del segle XXI禄.

L鈥橝juntament d鈥橝lzira ha presentat al Ministeri de Defensa la seua candidatura per albergar una gran base log铆stica, amb un destacament de 500 militars, en la que s鈥檌nvertiran 350 milions d鈥檈uros i proporcionaria uns 1.600 llocs de treball.

El govern local ha proposat ubicar el futur centre log铆stic en 50 hect脿rees de l鈥檃ntic PAI de la Garrofera, que proposava la construcci贸 de 3.000 vivendes i un camp de golf en esta partida del terme d鈥橝lzira.

Esta iniciativa de Defensa pertany al Pla COLCE (Concentraci贸 d鈥櫭搑gans Log铆stics Centrals de l鈥橢x猫rcit), amb el que pret茅n concentrar, en una ubicaci贸, les actuals instal.lacions repartides per les prov铆ncies de Madrid, Guadalajar, C贸rdoba, Segovia i Valladolid, concentraci贸 que permetria estalviar al voltant de 16 milions d鈥檈uros anuals.

Ubicaci贸 molt interesant

L鈥檃lcalde d鈥橝lzira, Diego G贸mez, ha declarat hui en l鈥檌nformatiu d鈥櫭 Punt de la televisi贸 auton貌mica, que al Ministeri de Defensa 芦li ha semblat esta ubicaci贸 un lloc molt interesant, en situar-se a 1 km de l鈥檃utovia A-7 i molt prop de Val猫ncia.

G贸mez ha afegit que 芦es tracta d鈥檜na inversi贸 important铆ssima, que permetria recuperar la vitalitat d鈥檈sta zona de la comarca i que crearia uns 1.400 prove茂dors de serveis i suministres禄. Fins i tot la primera autoritat local considera que este projecte del Ministeri de Defensa suposaria per a Alzira i la Ribera Alta 芦la Ford del segle XXI禄.

Alzira tindr脿 la compet猫ncia de capitals com Ja茅n, Toledo i Segovia que tamb茅 aspiren a albergar esta gran base log铆stica, actualment en fase d鈥檈studi, que podria estar a punt per a l鈥檃ny 2025.

Font: https://www.riberaexpress.es/2020/1…
Fuente: Grupotortuga.com