March 7, 2021
De parte de La Haine
320 puntos de vista


07/03/2021 :: Nacionales PP.Catalans
x Iru Moner
Cap novetat en la cl脿ssica literatura repressiva. V茅nen de fora! S贸n dolents, s贸n violents! Grups anarquistes organitzats. Escorcolls, comunicats, condemnes de les autoritats.

Cap novetat en la cl脿ssica literatura repressiva. V茅nen de fora! S贸n dolents, s贸n violents! Grups anarquistes organitzats. Escorcolls, comunicats, condemnes de les autoritats. Mitjans repetint els teletips dels Mossos. No us sona?

Dissabte ja es van afanyar a escampar que entre les detencions i hi havia un gran nombre de persones estrangeres, que eren 芦militants de grups anarquistes violents禄. Per fi han trobat els famosos anarquistes italians.

Diumenge, al cor de criminalitzaci贸 s鈥檋i van afegir, partits pol铆tics de dretes i esquerres, patronals i twitt stars de tot pelatge. La gran majoria de mitjans, altre cop, no van mostrar cap mena de rubor en reproduir fil per randa els comunicats de Mossos d鈥橢squadra i Interior.

Dilluns registres a dues cases ocupades del Maresme. Interior ja vincula 芦el grups anarquistes amb l鈥檃tac a la furgoneta de la Gu脿rdia Urbana禄. On segons fonts policials 芦s鈥檋a requisat material divers禄 buscant proves que reforcin els 芦indicis que formarien part d鈥檜n grup criminal禄.

Sincerament, no s鈥檋an 芦currat禄 gaire la 6a temporada d鈥橝narquistes Perillosos. M谩s de lo mismo, cap gir argumentatiu destacable. Cap novetat en la cl脿ssica literatura repressiva. V茅nen de fora! S贸n dolents, s贸n violents! Grups anarquistes organitzats. Escorcolls, comunicats, condemnes de les autoritats. Mitjans repetint els teletips dels Mossos. No us sona?

Aquest cop les acusacions salten a temptativa d鈥檋omicidi. Per貌 el llenguatge 茅s el mateix, grups coordinats, Gr猫cia, It脿lia, conspiracions internacionals. Tot el relat est脿 encaminat a qu猫 el fiscal demani pres贸 i el jutge adopti aquesta mesura. I tots els mitjans en faran focs artificials i sensacionalisme.

Als novel路listes del gabinet de premsa d鈥檌nterior, als guionistes del departament de comunicaci贸 dels Mossos els vull recordar: que ja s鈥檋an fet diverses temporades amb aquests arguments i que al darrer cap铆tol, ha estat un final feli莽. Per nosaltres esclar.

Nom茅s recordar, que tenim tot un reguitzell d鈥檕peracions similars amb 芦grups anarquistes coordinats禄 芦joves violents禄, 芦escorcolls amb incautaci贸 de material禄 i pres贸, que han acabat en res, en arxivament del cas. 芦Sabadell禄, 芦Pandora I禄, 芦Pandora II禄, 芦Pi帽ata禄 o la 芦Ice禄; Mateix argument, mateix final: absoluci贸.

Incl煤s no fa gaire, van emetre una s猫rie amb els mateixos arguments, per貌 amb diferents protagonistes: 芦CDR禄. On tamb茅, les grans paraules com: empresonament o terrorisme, van obrir grans titulars i van desencadenar el linxament per part de les plomes i els micr貌fons del r猫gim, amb careta de dretes o d鈥檈squerres, per貌 r猫gim al cap i a la fi.

En caure les absolucions, arxivaments o alliberaments: silenci. Nom茅s vam veure silenci i alguna paraula de disculpa amb la boca petita. Cap novetat a la trinxera de la lluita social.

 Iru Moner. Secretari Acci贸 Social de la CGT Catalunya.

Fuente
Fuente: Ppcc.lahaine.org