March 3, 2021
De parte de CGT CEB-IMEB Educacio
146 puntos de vista


1. Noves informacions: 

    1.1. Inst脿ncia sobre el desplegament de la categoria funcionarial a l’Ajuntament que hem registrat

            VEURE INST脌NCIA

     1.2. Reuni贸 Neus Munt茅 (junts x cat). 

A la reuni贸 hem contextualitzat el tema que ens preocupa i explicat com l鈥橝juntament a trav茅s del seu dictamen expressa que no poden desplegar la categoria B funcionarial.

Junts x Catalunya ens pregunta si com a col路lectiu volem que portin  a debat a una comissi贸 de l鈥橝juntament, el seg眉ent tema:

Altres comunitats han fet el seg眉ent, a trav茅s d鈥檜n decret fet pel govern es pot donar perm铆s a l鈥橝juntament per desplegar la B, per tenir aquest marc legal caldria un any de marge.

JXC proposa demanar per la creaci贸 d鈥檃quest decret. 

Aquest partit pol铆tic faria aquesta demanda a trav茅s d鈥檜n debat obert p煤blic o per escrit privat, aquesta 煤ltima opci贸 pot trigar m茅s temps.

En assemblea es decideix contestar que si que estem d鈥檃cord en que portin a la comissi贸 de l鈥橝juntament aquesta iniciativa.

2. Organitzem una acci贸 pel 8M.

    2.1 Mobilitzacions bressol 8M: 

El dia de la dona 茅s un dia important per sortir al carrer a reivindicar la nostra lluita, com sabem un dels punts del nostre manifest 茅s:

Denunciem:

  • Ampliaci贸 de l’esquerda salarial, tot precaritzant-nos laboralment. L’Ajuntament est脿 contribuint a ampliar l’esquerda salarial entre homes i dones, castigant les seves treballadores d’un sector majorit脿riament feminitzat i, alhora, repercutint en el reconeixement professional i social d’aquestes com a servidores p煤bliques.

Exigim:

  • Eliminaci贸 de l’esquerda salarial. Que no es produeixi cap mena de discriminaci贸 per ra贸 de sexe, ni s’infravalora al col路lectiu feminitzat de les escoles bressol. Una baixada de categoria implica una desvaloraci贸 de la feina i perjudica econ貌micament tamb茅 a efectes de jubilaci贸. D’entrada l’Ajuntament pot arribar a prometre mantenir les condicions, per貌 amb un canvi de govern aix貌 es pot veure modificat.

Acordem la seg眉ent mobilitzaci贸.

Accions al mat铆:

  • Punt de sortida: (Docents d鈥檈nsenyament )

9h parada de metro Urgell (sortida Villarroel amb Sepulveda)

  • Educadores bressol 12:30 METRO Jaume I  P/dels Angels.

Enganxar missatges a les valles del Ajuntament i unir-nos als companys d鈥檈nsenyament.

Anar amb samarretes grogues , pancartes, cartell, manifest

Accions de tarda:

  • Concentraci贸  a la tarda on conflueix tothom.

  • Bloc de Bressol a les 17:30 a Palau Robert 

Samarretes grogues, pancartes, cartells, manifest…

Fuente: Cgtcebimeb.blogspot.com