October 13, 2020
De parte de CGT Catalunya
180 puntos de vista

El passat dia 8 d鈥檕ctubre Berg茅 ens convoca en reuni贸 extraordin脿ria i ens confirma la nefasta noticia:

鈥淪GK (Saint Gobain Sekurit) ha rescindit el contracte amb l鈥檈mpresa pel 12 d鈥檕ctubre, de manera contundent y abrupta.鈥

Des de l鈥橝ssemblea de Treballadors pensem que aquesta rescissi贸 de contracte, a m茅s de contundent i abrupta, tamb茅 es il鈥egal i llardosa. Ens estan robant el nostre lloc de treball, i amb aix貌, el futur de les nostres 43 fam铆lies. Diem de manera llardosa ja que SGK planteja aix貌 amb tota la mala fe de la que poden fer gala i la major tardan莽a per donar-nos el menor temps de reacci贸. SGK notifica la rescissi贸 del contracte el dia 6 a Berg茅 a les 20h, aprofitant l鈥檕port煤 ERTO del que estem afectats alguns dies de cada mes, que s鈥檃llarga fins el dia 12 d鈥檕ctubre, negant-nos la possibilitat de tornar als nostres llocs de feina.

El dia 7 pel mat铆 ens arriba la informaci贸 de manera no oficial, ens reunim en Assemblea i decidim convocar Vaga Indefinida. Una altre vegada es deixa notar la llardositat d鈥橲GK, per molt r脿pid que reaccionem la Vaga no es pot convocar fins el dia 14.

Des de l鈥橝ssemblea nom茅s ens queda decidir que no tolerarem el robatori dels nostres llocs de feina i, amb ells, el futur de les nostres fam铆lies.

Estem decidits a portar a terme quantes mesures estimem necess脿ries.

Contacte:

Xavi 651900580

Comunicado de la asamblea de trabajadores de Berg茅 Log铆stica
Comunicat de l鈥檃ssemblea de treballadors de Berg茅 Log铆stica


Fuente: Cgtcatalunya.cat