January 31, 2021
De parte de Nodo50
1,553 puntos de vista

La campanya electoral de les eleccions catalanes del 14 de febrer ja est脿 en marxa i per primer cop Vox gaudir脿 d鈥檈spais de visibilitat als mitjans privats que ho decideixin aix铆 鈥揷om La Vanguardia, que ha convidat el seu candidat al debat d鈥檃quest divendres鈥 i als p煤blics, que estan obligats a entrevistar-los. Per analitzar com tractar informativament l鈥檈xtrema dreta per no alimentar-la, hem organitzat dues converses en directe al perfil d鈥橧nstagram de M猫dia.cat:

鈥 Aquest diumenge 31 de gener, a les 20.30h: 鈥淓strat猫gies de l鈥檈xtremisme per ser not铆cia鈥, amb Miquel Ramos, periodista especialitzat en extrema dreta, delictes d鈥檕di i moviments socials. Moderar脿 la conversa la periodista i coordinadora de M猫dia.cat Elisenda Rovira.

鈥 Aquest dilluns 1 de febrer, a les 20.30h: 鈥淨ui s贸n, qu猫 volen i com hem d鈥檃nomenar-los鈥, amb Jordi Borr脿s, fotoperiodista especialitzat en moviments nacionals i d鈥檜ltradreta a Catalunya i Europa. Moderar脿 la conversa el periodista i membre de la junta del Grup Barnils Albert Mercad茅.

Per connectar-s鈥檋i cal seguir el compte de M猫dia.cat a Instagram i clickar a la rodona del directe quan comenci. Podeu enviar preguntes pr猫viament per missatge privat a la mateixa aplicaci贸 i durant el directe tot fent-hi un comentari.
Fuente: Media.cat