January 14, 2022
De parte de Males Herbes
288 puntos de vista

CONVOCAT脪RIA D’UNA BORSA EXTERNA DE TREBALL DE FINS A 10 PLACES DE T脠CNIC/A SUPERIOR (BRANCA COMUNICACI脫) 

El dimecres passat, 5 de gener de 2022, es van publicar al DOGC les bases per a la constituci贸 d’una borsa externa de treball de fins a 10 places de T猫cnic/a Superior (Branca Comunicaci贸). 
 Us detallem alguna informaci贸 important:

Per铆ode d鈥檌nscripci贸: del 6 de gener al 25 de gener de 2022. 

 Forma d鈥檌nscripci贸:

Cal omplir el formulari de sol路licitud i, juntament amb la documentaci贸 acreditativa dels requisits, presentar-la al registre d’Ecologia Urbana (av. Diagonal 230, 2a planta, horari de 8:30 a 14:00 hores), o mitjan莽ant via telem脿tica pels canals habilitats i que consten en les bases i a les oficines d’atenci贸 al ciutad脿.

 Principals requisits:

– Grau o Llicenciatura en Periodisme, Comunicaci贸 Audiovisual o equivalent. 

– 2 anys d鈥檈xperi猫ncia en el sector. 
– Nivell C1 de Catal脿. 
 Proves:

La present convocat貌ria consistir脿 d’un test aptitudinal, una prova te貌ric-pr脿ctic sobre les funcions del lloc de treball, i una entrevista competencial que inclour脿 un test de personalitat. En cas de no acreditar el nivell de catal脿 (C1), s’haur脿 de realitzar una prova de nivell, aix铆 com en el relatiu al nivell de llengua castellana per persones que no tinguin la nacionalitat espanyola. 
 M茅s informaci贸 a la seu electr貌nica: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/convocatoria/borsa-de-treball-de-tecnica-superior-branca-comunicacio
Fuente: Malesherbes.blogspot.com