January 30, 2021
De parte de La Haine
1,474 puntos de vista
30/01/2021 :: Nacionales PP.Catalans
x Moviment Corrent Roig
Moviment Corrent Roig, la candidatura de la veu de les represaliades, es solidaritza amb els artistes que amb la seva professi贸 exerceixen el dret d’expressi贸

Candidatura Moviment Corrent Roig, la veu de les represaliades, format per: Assemblea de represaliades i activistes (A.R.A) i Corrent Roig que forma part del partit Lliga Revolucion脿ria Internacional, amb aquest manifest expressen el rebuig de l’煤ltim atac de l’estat repressor espanyol. Moviment Corrent Roig, es solidaritza amb el raper Pablo Has茅l i participar脿, segons les nostres possibilitats, en tots els actes i mobilitzacions convocades en solidaritat amb el m煤sic catal脿.

“Torno a desmuntar aquest conte per a nens, que el Rei va venir a posar fre al feixisme鈥” aquesta 茅s part de la lletra d’una de les can莽ons de Pablo Has茅l, per exercir la llibertat d’expressi贸, l’Estat espanyol el condemna a dos anys i nou mesos de pres贸 i li donen deu dies per a ingressar-hi. Condemnat per enaltiment de terrorisme, amb agreujant de reincid猫ncia per inj煤ries a la corona espanyola i a les forces de seguretat de l’estat; una ignom铆nia m茅s d’una monarquia caduca, fugint cap endavant per tapar la corrupci贸 econ貌mica i els excessos sexuals del Rei em猫rit Joan Carles I.

Espanya lidera un nou r脿nquing vergony贸s, el de ser l’Estat d’Europa amb m茅s artistes a la pres贸 o en espera de judici, Valtonyc, Pep Gimeno, Toni Freixas, La Insurrecci贸, Toni Alba i altres formen part tamb茅 d’aquesta llarga llista.

Moviment Corrent Roig, la candidatura de la veu de les represaliades, es solidaritza amb els artistes que amb la seva professi贸 exerceixen el dret d’expressi贸, reconegut en la Declaraci贸 Internacional dels Drets Humans, els quals l’Estat espanyol amb la seva signatura, es va comprometre a defensar, complir i respectar. Res m茅s lluny de la realitat, Espanya vulnera di脿riament DDHH. El dret a un habitatge digne, 茅s una quimera per a un Estat que desnona cada dia fam铆lies vulnerables! El poble catal脿 amb prop de 3.000 represaliats i represaliades des del Refer猫ndum de l’1 d’octubre de 2017 fins avui, sap molt b茅 com funciona la repressi贸 de la monarquia espanyola, que per exercir, el dret d’autodeterminaci贸, la llibertat d’expressi贸, manifestaci贸 i concentraci贸 … la INjust铆cia espanyola al servei de l鈥檕ligarquia, s’ha convertit en el bra莽 executor de l’Estat, el qual cada dia s’assembla m茅s a el d’una 猫poca que cr猫iem oblidada, la de quaranta anys de Dictadura Franquista.

Moviment Corrent Roig, Exigeix: La fi de la repressi贸 contra el poble catal脿; el comprom铆s de la retirada immediata de la Generalitat de Catalunya de tots els processos judicials com a acusaci贸, contra els represaliats i represaliades … que s铆, han defensat el mandat de les urnes de l’1 d’octubre de 2017; l’expulsi贸 de Catalunya de la Policia Nacional i la Gu脿rdia Civil; la depuraci贸 del cos de Mossos d’Esquadra i la revisi贸 del protocol d’actuaci贸 d鈥檃quest.

Moviment Corrent Roig, conven莽ut que els catalans i catalanes necessitem construir una eina dels treballadors, la joventut i els sectors oprimits, que camini, organitzi i mobilitzi cap a la rep煤blica catalana i la transformaci贸 social, disposada a enfrontar l’estat espanyol mon脿rquic i les seves institucions .

Perqu茅 nom茅s el poble, salva el poble! El 14 de febrer, l’煤nica opci贸 que pot garantir l’aplicaci贸 d’aquest Manifest, 茅s la candidatura Moviment Corrent Roig i l’organitzaci贸 popular independent de les formacions independentistes oficials, la veu de les represaliades!

Aquest 14 de febrero, VOTA MOVIMENT CORRENT ROIG!!
Fuente: Ppcc.lahaine.org