October 13, 2020
De parte de CGT-Balears
207 puntos de vista

El passat 16 de desembre, la CGT ha obtingut un gran resultat a les eleccions a membres de Comit猫 d鈥橢mpresa i a la Junta de Personal del Consell Insular de Mallorca, millorant els resultats de les passades eleccions de 2015.

Els companys de la CGT al Consell de Mallorca celebren la vict貌ria

La Junta de Personal comptar脿 ara amb 3 delegats de la CGT d鈥檜n total de 23, mantenint el nombre obtingut el 2015. Per貌 el major 猫xit de la nostra formaci贸 sindical s鈥檋a aconseguit als Comit猫s d鈥橢mpresa d鈥檈specialistes i de t猫cnics a on ha guanyat amb n煤mero de vots.

Al Comit猫 d鈥橢mpresa d鈥橢specialistes s鈥檋an aconseguit 2 delegats amb el 26% dels sufragis i ha estat la for莽a m茅s votada, mentre que al Comit猫 d鈥橢mpresa de T猫cnics s鈥檋a obtingut una aclaparadora vict貌ria amb el 45,9% dels vots v脿lids i un total de 2 delegats dels 5 que formen el Comit猫.

Els companys de la secci贸 sindical de la CGT al Consell Insular de Mallorca afirmen que 鈥渘o volen v猫ncer, sin贸 conv猫ncer鈥 i que la seva intenci贸 es donar un canvi de rumb a la representaci贸 sindical, per donar a con猫ixer que una altra manera de fer sindicalisme es possible, anteposant els interessos de les persones que, amb la seva feina, dignifiquen els serveis p煤blics que el Consell Insular de Mallorca presta als ciutadans.
Fuente: Cgtbalears.org