January 25, 2023
De parte de CGT Barcelona
212 puntos de vista

La 鈥渃ooperativa social鈥 Suara es sancionada novament per Inspecci贸 de Treball, ara, per vulneraci贸 de drets sindicals cap a CGT.

La Inspecci贸 ha acreditat total les dificultats i impediments que la empresa est脿 exercint cap a la secci贸 sindical de CGT a l鈥檋ora de garantit la utilitzaci贸 del local sindical i l鈥檈ntrega del material inform脿tic i d鈥檕ficina necessari pel desenvolupament de l鈥檃cci贸 sindical di脿ria.

Aquesta 茅s una nova den煤ncia de les SETZE den煤ncies que Secci贸 Sindical SAD CGT Zona 3 ha posat al darrer any amb diferents resolucions sancionadores i inst脿ncia a complir diferents normatives laborals.

Un resum de tot aix貌 est脿 recollit a https://poderpopular.info/2023/01/08/la-cgt-del-sad-de-barcelona-denuncia-que-suara-cooperativa-trepitja-els-drets-laborals/

La sortida de l鈥檈mpresa es desviar l鈥檃tenci贸 i per exemple ha decidit interposar un Recurs d鈥 Al莽ada davant una den煤ncia que posa en evid猫ncia la negaci贸 a milers de dones d鈥 un DRET B脌SIC dels treballadors, el dret al descans laboral.

Fins quan es permetran els ABUSOS laborals en aquest servei P脷BLIC de l鈥橝juntament de Barcelona?

EL SAD DIU PROU i l鈥橝juntament, quan vigilar脿 els comportaments il路legals de les contrates?

https://www.cgtbarcelona.org/wp-content/uploads/2023/01/20210125-Suara-sancionada-novament-per-Inspeccio-de-Treball-xxss.pdfFuente: Cgtbarcelona.org