March 27, 2023
De parte de Grup Antimilitarista Tortuga
2,294 puntos de vista

El diumenge 26 de mar莽 van finalitzar les X Jornades de Cultura Popular El Sarangollo organitzades pel Grup Antimilitarista Tortuga.

Ho van fer al bar Cant贸, habitual col路laborador, amb el seu club de sarangollo, d鈥檃questes activitats.


Sobre les 14 h ens vam ajuntar un grapat de persones a la taula i vam gaudir d鈥檜n copi贸s 脿gape que va incloure, entre altres gustoses viandes, unes magn铆fiques clo茂sses i un delicios arro莽 i costra, plat t铆pic d鈥橢lx.

I despr茅s de les postres… El Campionat Tortuga de Sarangollo.


Volem destacar la participaci贸 de tres jugadors novells, amb la qual cosa la fam铆lia d鈥檃ficionats a aquest bell joc creix, al costat d鈥檃lguns veterans que es comptaven entre els millors del m贸n en aquesta disciplina.

Quatre tripletes es van disputar els fantasmals trofeus artesanals de l鈥檃rtista Julio Ram铆rez. Les semifinals, al millor de dues cotos de dues cames, van estar molt renyides i es van viure situacions prou emocionants, com, per eixemple, un resto guanyador a la primera jugada d鈥檜na cama.


Despr茅s d鈥檜na disputad铆ssima final a un coto de tres cames, el ja moltes vegades campi贸 Apolo, Jorge (que compta les seues participacions per vict貌ries) i la debutant Encarni van inscriure els seus noms en el palmar茅s i l鈥櫭╬ica hist貌ria d鈥檃questa competici贸.


La tripleta subcampiona, com es habitual en aquest campionat, amb gran deportivitat i camaraderia, va entregar els premis.


Banquet, joc i bona companyia. Tot un luxe que es repetir脿 l鈥檃ny que ve. Vos esperem.
Fuente: Grupotortuga.com