January 25, 2021
De parte de La Haine
789 puntos de vista

Des de la Coordinadora de CGT del Servei d’Ambul脿ncies i CGT Catalunya, i despr茅s de les informacions que T猫cnics en Lluita ha tret a la llum sobre la vacunaci贸 de directius abans que el personal de primera l铆nia d’empreses d’ambul脿ncies a Catalunya, hem lliurat a Fiscalia Anticorrupci贸 tota la documentaci贸 i informaci贸 que tenim sobre la vacunaci贸 d鈥檃quests directius de les empreses TSC, Falkc, Ambul脿ncies Domingo i possiblement tamb茅, d鈥橝mbul脿ncies La Pau.

Requerim a la Fiscalia que investigui els possibles delictes de prevaricaci贸, tr脿fic d’influ猫ncies amb 脿nim de benefici propi, aix铆 com incompliment de la normativa sanit脿ria que dicta el Ministerio de Sanidad i Conselleria de Salut respecte de la prioritzaci贸 en la vacunaci贸.

Tamb茅 posem en coneixement de Fiscalia el que des de la CGT de Catalunya valorem com un intent de tirar terra sobre l鈥檈sc脿ndol per part de CatSalut. En aquest sentit, el doctor Argimon va anunciar aquest divendres un canvi en la norma de prioritzaci贸 perqu猫 comandaments tamb茅 es puguin vacunar per 鈥渁cabar amb les temptacions de fer demag貌gia sobre si comandaments (directius), personal d鈥檃dministraci贸 i serveis altres serveis pel funcionament dels centres han de rebre la vacuna鈥.

No, no 茅s demag貌gia: 茅s ab煤s de poder, corrupci贸 i apropiaci贸 de recursos p煤blics per part de persones que volen treure avantatge de la seva posici贸. Tot aix貌 independentment de qu猫 la Conselleria de Salut no t茅 facultat per canviar els criteris de prioritzaci贸 en l鈥檃dministraci贸 de vacunes. Els i les sanit脿ries vam ser abandonats en la primera onada de la pand猫mia, sense material EPI, sancionats si denunci脿vem la situaci贸, trepitjats per unes empreses que haurien de ser p煤bliques. I ara aquests mateixos directius i alts c脿rrecs ens tornen a escopir a la cara mentre aprofiten la seva posici贸 per robar vacunes que no els pertocaven?

No ho permetrem i esperem que donin les explicacions oportunes quan calgui.

 Denuncia presentada completa

Comunicat en PDF

NO ENS VENEM, NO ENS RENDIM

Barcelona, 25 de gener de 2021

 
Fuente: Lahaine.org