March 24, 2021
De parte de CGT Pais Valencia I Murcia
1,711 puntos de vista


La Comissi贸 Ciutat-Port, de la qual forma part la Confederaci贸 General del Treball (CGT), convoca una concentraci贸 ciutadana contra l鈥檃mpliaci贸 del Port de Val猫ncia, dijous 25 de mar莽, a les 17 hores, a l鈥檈splanada de l鈥檈difici del rellotge.

El dijous 25 de mar莽, la Comissi贸 Ciutat-Port, de la qual forma part CGT, convoca una concentraci贸 ciutadana contra l鈥檃mpliaci贸 del Port de Val猫ncia, a les 17 hores, a l鈥檈splanada de l鈥檈difici del rellotge. Els organitzadors han informat que la convocat貌ria 鈥渉a sigut comunicada a la Delegaci贸 del Govern i a l鈥橝juntament de Val猫ncia i complir脿 amb les mesures de seguretat derivades de la COVID-19鈥.

L鈥檃cte, expliquen des de la Comissi贸 Ciutat-Port, 鈥渃elebrar脿 les adhesions de col路lectius i entitats al manifest No a l鈥檃mpliaci贸 del Port鈥 i pret茅n 鈥渇er visible l鈥檕posici贸 ciutadana al projecte d鈥檃mpliaci贸 del port sense una declaraci贸 d鈥檌mpacte ambiental valida鈥. Durant la convocat貌ria es realitzar脿 una representaci贸 teatralitzada amb la qual es pret茅n 鈥渄onar un missatge de la necessitat de repensar les greus conseq眉猫ncies que t茅 el Port de Val猫ncia per al territori, el medi ambient i la salut de les persones de tota Val猫ncia i 脿rea metropolitana鈥, segons indiquen des de Ciutat-Port.

L鈥檈ndem脿 es reunir脿 el Consell d鈥檃dministraci贸 de l鈥橝utoritat Portu脿ria amb la intenci贸, tal com indiquen des de Ciutat-Port, 鈥渄鈥檃djudicar la concessi贸 de l鈥檃mpliaci贸 a la mercantil TIL, la naviliera MSC鈥.

La Comissi贸 Ciutat-Port convoca una concentraci贸n contra la ampliaci贸n del Puerto de Val猫ncia

La Comissi贸 Ciutat-Port, de la que forma parte la Confederaci贸n General del Trabajo (CGT), convoca una concentraci贸n ciudadana contra la ampliaci贸n del Puerto de Val猫ncia, el pr贸ximo jueves 25 de marzo, a las 17 horas, en la explanada del edificio del reloj.

El jueves 25 de marzo, la Comissi贸 Ciutat-Port, de la que forma parte CGT, convoca una concentraci贸n ciudadana contra la ampliaci贸n del Puerto de Val猫ncia, a las 17 horas, en la explanada del edificio del reloj. Los organizadores han informado que la convocatoria 鈥渉a sido comunicada a la Delegaci贸n del Gobierno y al Ayuntamiento de Val猫ncia y cumplir谩 con las medidas de seguridad derivadas de la COVID-19鈥.

El acto, explican desde la Comissi贸 Ciutat-Port, 鈥渃elebrar谩 las adhesiones de colectivos y entidades al manifiesto No a la ampliaci贸n del Puerto鈥 y pretende 鈥渉acer visible la oposici贸n ciudadana al proyecto de ampliaci贸n del puerto sin una declaraci贸n de impacto ambiental valida鈥. Durante la convocatoria se realizar谩 una representaci贸n teatralizada con la que se pretende 鈥渄ar un mensaje de la necesidad de repensar las graves consecuencias que tiene el Puerto de Val猫ncia para el territorio, el medio ambiente y la salud de las personas de toda Val猫ncia y 谩rea metropolitana鈥, seg煤n indican desde Ciutat-Port.

Al d铆a siguiente se reunir谩 el Consejo de administraci贸n de la Autoridad Portuaria con la intenci贸n, tal y como indican desde Ciutat-Port, de 鈥渁djudicar la concesi贸n de la ampliaci贸n a la mercantil TIL, la naviera MSC鈥.
Fuente: Cgtpv.org