July 6, 2021
De parte de La Haine
239 puntos de vista


06/07/2021 :: Barcelona
La Generalitat redueix la seva demanda de pres贸 de quatre anys i nou mesos a mig any

Saps de la qualitat de VilaWeb i de com t’interessen els temes que tractem. Per貌 ens pots ajudar a fer-ho encara molt millor si et fas subscriptor i amb aix貌 ens ajudes a sostenir l’equip que pot preparar tots aquests articles. Fes-te subscriptor ac铆.

Els serveis jur铆dics de la Generalitat van presentar divendres passat un recurs d鈥檃pel路laci贸 contra la sent猫ncia que condemna l鈥檃ctivista Marcel Vivet a cinc anys de pres贸 per suposadament haver colpejat un agent dels Mossos d鈥橢squadra en l鈥檃nomenada manifestaci贸 holi contr脿ria a una concentraci贸 de Jusapol. La Generalitat va demanar inicialment una pena de pres贸 de quatre anys i nou mesos, i ara rebaixa la petici贸 a sis mesos.

Marcel Vivet: 鈥淗em de demanar a la Generalitat que deixi de ser una instituci贸 que no defensa el seu poble鈥 

L鈥檃gent que va acusar Marcel Vivet d鈥檋aver-lo agredit tamb茅 va culpar un altre noi del mateix cop 

鈥淪empre defensarem els servidors p煤blics, per貌 tamb茅 hem de defensar peticions proporcionals鈥, ha argumentat en declaracions a l鈥橝CN el secretari general d鈥橧nterior, Oriol Amor贸s, que ha anunciat que els 鈥減rincipis鈥 que han inspirat aquest canvi de criteri adoptat ara s鈥檜tilitzaran a partir d鈥檃quest moment en aquest tipus de casos.

Anna Regal贸n: 鈥淎qu铆 no mana ning煤! A tothom li sap greu aix貌 que li passa al meu fill, per貌 ning煤 no fa res!鈥 

鈥淐铆nics desgraciats鈥

Vivet no tardat gens a reaccionar al recurs de la Generalitat. En un piulet contundent, ha escrit: 鈥淐铆nics desgraciats鈥. Aix铆 mateix, ha instat el secretari general d鈥橧nterior a explicar-li personal el canvi de posicionament de la Generalitat. 鈥淨uan t鈥檃treveixis a dirigir-me la paraula, m鈥檋o expliques鈥, ha piulat.

 https://www.vilaweb.cat/noticies/generalitat-presenta-recurs-sentencia-marcel-vivet/
Fuente: Ppcc.lahaine.org