December 18, 2020
De parte de La Haine
256 puntos de vista
18/12/2020 :: Barcelona
x Alerta Solidaria – La Forja – Marcel absoluci贸
L’acusaci贸 particular de la Generalitat de Catalunya contra l’independentista Marcel ha aconseguit el que volia: ajornar el judici fins despr茅s de les eleccions

El que realment els interessa: el rentat de cara

Dos mossos de baixa des de fa poques hores han estat l’excusa. Tot i admetre que el seu testimoniatge no era rellevant at猫s que no formaven part del dispositiu en qu猫 es va identificar i detenir en Marcel, la representaci贸 de la Generalitat ha proposat la suspensi贸 al tribunal que aix铆 l’ha acordat. Passa la pilota al dia 22 de febrer, on ja no importar脿 la imatge hip貌crita del govern actual. Aquell que amb una m脿 demana l’amnistia i amb l’altre empresona independentistes.

Considerem un ab煤s que la Generalitat es personi com acusaci贸 particular en una causa on ja hi actua l’espanyol铆ssima fiscalia. Per貌 m茅s greu encara 茅s que filtri a la premsa, el dia abans del judici, que retirar脿 parcialment les acusacions per tal de pressionar la persona represaliada i el seu entorn familiar. Volien for莽ar aix铆 que en Marcel accept茅s un pacte on assum铆s haver com猫s un delicte. Pretenien fer creure a l’opini贸 p煤blica que s’hauria obrat de manera magn脿nima i generosa, quan en realitat, tot plegat 茅s senzillament repugnant.

I si a m茅s, rebutjat el pacte humiliant, tot mantenint la completa acusaci贸, sense retirar cap c脿rrec, cerca per tots els mitjans la suspensi贸 del judici per evitar l’escarni p煤blic, aix貌 ja 茅s maquiav猫l鈥ic.

L’independentisme no es mereix aquest govern

Per tot plegat, al costat del Marcel, en nom seu i de de molt铆ssimes altres persones represaliades, us instem a no resignar-vos, a no deixar-vos prendre m茅s el p猫l, i a seguir lluitant per la llibertat. En Marcel i molts altres no han defallit. Nosaltres tampoc i no ho pensem fer.

Desconfieu dels qui manen. Organitzem-nos i lluitem!
Fuente: Ppcc.lahaine.org