February 23, 2021
De parte de La Haine
208 puntos de vista


23/02/2021 :: Nacionales PP.Catalans
El raper sabadellenc membre del grup La Insurgencia va ser condemnat per un delicte d’enaltiment del terrorisme per les seves can莽ons

L鈥橝udi猫ncia espanyola ha notificat al raper Elgio, membre del grup La Insurgencia, la condemna de sis mesos de pres贸, segons que informa el Diari de Sabadell. De totes maneres, el m煤sic no haur脿 d鈥檌ngressar a la pres贸 perqu猫 els magistrats n鈥檋an acordat suspensi贸, sempre que Elgio no cometi cap delicte en els pr貌xims dos anys.

Elgio: 鈥楴o callarem, 茅s una barbaritat que ens condemnin per unes can莽ons鈥 

El raper va ser inicialment condemnat a dos anys i un dia de pres贸 per un delicte d鈥檈naltiment del terrorisme per la lletra de les seves can莽ons. Per貌 el setembre de 2018, el mateix Elgio va anunciar que l鈥橝udi猫ncia li va reduir la condemna fins als sis mesos de pres贸.

Tanmateix, despr茅s del vistiplau del Tribunal Suprem espanyol a la sent猫ncia (estiu passat), la defensa del raper va presentar un recurs d鈥檈mpara al Tribunal Constitucional, que encara est脿 pendent de resoluci贸. La intenci贸 del m煤sic 茅s ser absolt dels fets. Per tant, si el TC no accepta el recurs, recorrer脿 al Tribunal Europeu dels Drets Humans.

https://www.vilaweb.cat/noticies/audiencia-nacional-condemna-sis-mesos-preso-raper-elgio-insurgencia/
Fuente: Ppcc.lahaine.org