December 13, 2021
De parte de CGT Pais Valencia I Murcia
224 puntos de vista


El dilluns 13 de desembre han comen莽at les Jornades Llibert脿ries de CGT Val猫ncia amb una assemblea de delegats i afiliats en la qual s鈥檋a anomenat a la manifestaci贸 per la derogaci贸 de les reformes laborals que dissabte que ve tindr脿 lloc a Madrid. A la vesprada, la primera xarrada-debat de les que se celebraran aquesta setmana en l鈥橭ctubre Centre de Cultura Contempor脿nia s鈥檋a centrat en analitzar les lleis de seguretat..

Les XXIII Jornades Llibert脿ries de CGT Val猫ncia han comen莽at amb una assemblea de delegats i afiliats de la federaci贸 local de l鈥檕rganitzaci贸 anarcosindicalista que ha comptat amb la pres猫ncia de Rosa Vedell i Charo Rierol, representants del Secretariat Permanent de CGT, en la qual s鈥檋a exposat la necessitat d鈥欌渙cupar els carrers de Madrid鈥 dissabte que ve 18 de desembre 鈥減er la derogaci贸 de les reformes laborals i lleis repressives, en defensa del p煤blic i de les pensions鈥 per al que s鈥檋a posat a la disposici贸 de l鈥檃filiaci贸 i simpatitzants, segons indiquen representants de CGT Val猫ncia, un autob煤s per a acudir a la manifestaci贸.

En la mateixa aula de l鈥橭ctubre Centre de Cultura Contempor脿nia, a la vesprada ha tingut lloc la primera de les xarrades-debat de les Jornades Llibert脿ries amb Eliseu Frigols i Brines, advocat i professor de Dret Penal de la Universitat de Val猫ncia, i Coral Gimeno, advocada del Gabinet Jur铆dic Confederal de CGT, els qui han exposat com afecten les lleis de seguretat ciutadana i la llei de seguretat nacional. Despr茅s de les exposicions s鈥檋a produ茂t un debat en el qual han participat els assistents els qui han mostrat diferents visions sobre la gesti贸 de la pand猫mia i de com s鈥檋an fet servir aquestes lleis.

El dimarts 14 arriba el torn de Juan G茅rvas, metge general rural jubilat, doctor en Medicina, ex-professor de Salut P煤blica a l鈥檈scola de Salut P煤blica de la Universitat Johns Hopkins (Baltimore, els EUA) i Rafael Cid, periodista, analista pol铆tic en diferents mitjans com R脿dio Klara o Rojo y Negro entre altres, els qui ens parlaran sobre la nova normalitat, el concepte d鈥檋iperstici贸n i el paper dels mitjans a l鈥檋ora de configurar la realitat.

El lunes 13 de diciembre han comenzado las Jornadas Libertarias de CGT Val猫ncia con una asamblea de delegados y afiliados en la que se ha llamado a la manifestaci贸n por la derogaci贸n de las reformas laborales que el pr贸ximo s谩bado tendr谩 lugar en Madrid. Por la tarde, la primera charla-debate de las que van a celebrarse esta semana en el Octubre Centre de Cultura Contempor脿nia se ha centrado en analizar las leyes de seguridad.

Las XXIII Jornadas Libertarias de CGT Val猫ncia han comenzado con una asamblea de delegados y afiliados de la federaci贸n local de la organizaci贸n anarcosindicalista que ha contado con la presencia de Rosa Becerro y Charo Arroyo, representantes del Secretariado Permanente de CGT, en la que se ha expuesto la necesidad de 鈥渙cupar las calles de Madrid鈥 el pr贸ximo s谩bado 18 de diciembre 鈥減or la derogaci贸n de las reformas laborales y leyes represivas, en defensa de lo p煤blico y de las pensiones鈥 para lo que se ha puesto a disposici贸n de la afiliaci贸n y simpatizantes, seg煤n indican representantes de CGT Val猫ncia, un autob煤s para acudir a la manifestaci贸n.

En la misma aula del Octubre Centre de Cultura Contempor脿nia, por la tarde ha tenido lugar la primera de las charlas-debate de las Jornadas Libertarias con Eliseu Frigols i Brines, abogado y profesor de Derecho Penal de la Universitat de Val猫ncia, y Coral Gimeno, abogada del Gabinete Jur铆dico Confederal de CGT, quienes han expuesto como afectan las leyes de seguridad ciudadana y la ley de seguridad nacional. Despu茅s de las exposiciones se ha producido un debate en el cual han participado los asistentes quienes han mostrado diferentes visiones sobre la gesti贸n de la pandemia y de c贸mo se han hecho servir estas leyes.

El martes 14 llega el turno de Juan G茅rvas, m茅dico general rural jubilado, doctor en Medicina, ex-profesor de SaludP煤blica en la escuela de Salud P煤blica de la Universidad Johns Hopkins (Baltimore, EEUU) y Rafael Cid, periodista, analista pol铆tico en diferentes medios como R脿dio Klara o Rojo y Negro entre otros, quienes nos hablar谩n sobre la nueva normalidad, el concepto de hiperstici贸n y el papel de los medios a la hora de configurar la realidad.
Fuente: Cgtpv.org