October 13, 2020
De parte de Collectiu Anticarcelari Rossinyol Girona
305 puntos de vista

Una vegada m茅s la repressi贸 i la humiliaci贸 es visibilitza a les presons. En aquet cas 茅s a la macro pres贸 de Puig de les Basses on l鈥檈mpresa El Caganer de Torroella de Montgr铆 es l鈥檈ncarregada de l鈥檈xplotaci贸 laboral que pateixen a diari les persones preses. Amb el pretext de la rehabilitaci贸 s鈥檃profiten  de la vulnerabilitat d鈥檃questes persones, tenint en compte que el treball es basa en xantatges emocionals (veure la fam铆lia, obtenir permisos, etc).

D鈥檃questa manera es poden permetre pagar nom茅s 350 euros al mes per 8 hores laborals di脿ries, tenint en compte que els preus que paguen les persones preses per qualsevol producte a la pres贸 s贸n alt铆ssims.  A m茅s, a les persones migrants sense papers els hi prometen falsos permisos de treball que desapareixen un cop compleixen la condemna imposada,  fet que mostra que l鈥檕bjectiu no 茅s la suposada reinserci贸 amb la que tant s鈥檕mplen la boca.

Volem ser un altaveu de totes aquestes realitats, que traspassin els murs  i que no quedin invisibilitzades. Cal entendre que un dels principals objectius d鈥檃questes  macro construccions 茅s  l鈥檌nter猫s econ貌mic de les grans empreses.

BOICOT  AL  CAGANER, JA QUE ARROSSEGA

MOLTA MERDA AMAGADA

Col路lectiu Anticarcelari Rossinyol
Fuente: Rossinyolgirona.noblogs.org