January 1, 2022
De parte de Llibertat Amadeu Casellas
1,784 puntos de vista

Claudio Lavazza 茅s un anarquista d鈥檃cci贸 que ha passat els 煤ltims 25 anys de la seva vida a presons espanyoles i franceses.

Militant en el tumult armat dels anys 70, despr茅s d鈥檋aver estat empresonat a It脿lia per les activitats de la PAC (Proletaris armats pel comunisme ), la seva vida es va passar entre la clandestinitat, la fugida i una enemistat obstinada i mai interrompuda contra bancs i autoritats, aix铆 com una solidaritat sempre disponible amb els moviments subversius que va trobar al seu cam铆.

Detingut l鈥檃ny 1996 a Espanya despr茅s d鈥檜n tiroteig arran d鈥檜n robatori a un banc que va sortir malament, es va involucrar en la lluita contra les presons especials de l鈥檈stat espanyol, el r猫gim de la FIES al qual va ser sotm猫s durant 8 anys. Despr茅s de 24 anys de pres贸 , va ser extradit a Fran莽a [el juliol de 2018] on l鈥檈sperava una condemna de 10 anys de pres贸 per un important robatori en una sucursal del Banque de France el 1986.

Malgrat que la legislaci贸 de la Uni贸 Europea estableix que l鈥檃cumulaci贸 de condemnes complides a Espanya pot absorbir aquesta condemna, i que Claudio hauria d鈥檋aver estat posat en llibertat l鈥11 de desembre, el fiscal del jutjat de Mont-de-Marsan, que s鈥檈ncarrega del seu cas, continua fent servir excuses i pretextos per retardar l鈥檃lliberament de Claudio.Es tracta d鈥檜na nova venjan莽a de l鈥橢stat per castigar un revolucionari conseq眉ent que mai ha negat el seu passat i continua afirmant la necessitat i el valor de la lluita contra l鈥橢stat i el Capital.

A partir del proper 7 de gener , amb la reobertura de les oficines judicials franceses, fem una crida a la mobilitzaci贸 perqu猫 les autoritats responsables desbloquegin l鈥檃lliberament de Claudio. En breu tamb茅 estar脿 disponible un cartell de solidaritat internacional anarquista en diversos idiomes (es distribuir脿 una adre莽a de correu electr貌nic per demanar-ne c貌pies).

Les dades de contacte de les autoritats responsables de prorrogar la pres贸 de Claudio s贸n les seg眉ents:

La fiscal adjunta C茅line Bucau Celine.Bucau@justice.fr

Secretaria del ministeri fiscal+33 5 24290418 Registre d鈥檈xecuci贸 de sent猫ncies+33 5 24280457 Jutjat judicial de Mont-de-Marsan 249, avenue du Colonel Rozanoff 40011 Mont-de-Marsan cedex

Tamb茅 estem actualitzant l鈥檃dre莽a per escriure a Claudio (茅s important que les autoritats penitenciaries s脿piguen en aquests moments que Claudio no est脿 sol davant l鈥檃ssetjament judicial!), ja que el nostre company va ser traslladat recentment a una secci贸 鈥減er a condemnats definitius鈥. a la mateixa pres贸 on es troba des de la seva arribada a Fran莽a:

Claudio Lavazzanou 11818, CD 1 cel路la 5, 1 DCP de Mont-de-Marsan Chemin de P茅m茅gnan BP 9062940000 Mont-de-Marsan

Mobilitzem-nos! Contra totes les presons!

Fons Antirep dels Alps Occidentals

NB: Per a aquells que vulguin saber m茅s sobre la traject貌ria humana, pol铆tica i d鈥檃cci贸 de Claudio:

Autobiograf铆a de un irreductible, Claudio Lavazza [veure llibre]

Exemplars de la segona edici贸 de la seva autobiografia, Pestifera. La mia vita (totalment en benefici de Claudio) est脿 disponible a rebeldies @ libero.i t .

Aquesta autobiografia de 284 p脿gines, Ma peste de vie , va ser publicada en franc猫s per L鈥橝ssoiff茅 (Marsella) l鈥檃ny 2018. Tamb茅 hi ha un fullet贸 d鈥檃bril de 2012 que cont茅 fragments de la seva autobiografia i diverses cartes de la pres贸 de Claudio]
Fuente: Llibertatamadeu.org