June 30, 2021
De parte de La Haine
2,346 puntos de vista

Published 29 de juny de 2021

El moviment antifeixista dels Pa茂sos Catalans convoquem a prendre els carrers de Perpiny脿 amb motiu del congr茅s nacional de Rassemblement national els dies 3 i 4 de juliol de 2021. Convoquem a una gran jornada antifeixista, perqu猫 ni el Rassemblement national (RN), ni cap organitzaci贸 d鈥檈xtrema dreta tenen cabuda als Pa茂sos Catalans, parlin franc猫s, castell脿 o catal脿. Convoquem a totes les antifeixistes d鈥檃rreu de la naci贸 a assistir a les mobilitzacions promogudes des del nord. Cal combatre鈥檒s a ells i al seu discurs racista, centralista i masclista, no podem normalitzar el seu discurs d鈥檕di i la seva pres猫ncia a l鈥檈spai p煤blic, l鈥檃ntifeixisme 茅s cosa de totes.

Els Pa茂sos Catalans necessitem enfortir la lluita antifeixista, perqu猫 el seu 茅s un projecte contrari a l鈥檈xist猫ncia i construcci贸 dels Pa茂sos Catalans. Davant qualsevol acte de l鈥檈xtrema dreta hi hem de ser presents, no hem de deixar-los espai per poder avan莽ar. Cal que la solidaritat i la lluita contra el feixisme siguin eina de construcci贸 de la unitat popular. Per aix貌, davant cada irrupci贸, agressi贸, atac ens toca sortir al carrer per denunciar el seu discurs d鈥檕di i posar al centre la vida.

Avui, ens trobem en un context de creixement de l鈥檈xtrema dreta en l鈥櫭爉bit mundial. En alguns pa茂sos ja estan governant i aplicant pol铆tiques racistes, lgtbif貌biques, masclismes i condemnant a la pobresa a la classe treballadora. A l鈥橢stat franc猫s l鈥檈xtrema dreta mitjan莽ant el RN de Marine Le Pen est脿 esdevenint una opci贸 possible per arribar a la presid猫ncia de la Rep煤blica francesa. Les antifeixistes dels Pa茂sos Catalans ens hem d鈥檜nir i coordinar en aquesta lluita amb les companyes del nord i de la resta de l鈥橢stat franc猫s, perqu猫 avui ja tenim a Louis Aliot de RN com alcalde de Perpiny脿.

Els Pa茂sos Catalans ens cal organitzaci贸 i enxarxament del moviment antifeixista per donar resposta a tota agressi贸 i teixir les aliances necess脿ries per a combatre el feixisme a qualsevol poble, ciutat i comarca com a poble catal脿.

Acabem donant suport a les ve茂nes de Perpiny脿 que avui ja conviuen amb feixisme a la instituci贸, per la seva lluita di脿ria i constant. La Catalunya del Nord avui 茅s un camp d鈥檈xperimentaci贸 de RN de cara a les eleccions presidencials i per aix貌 des d鈥檃rreu dels Pa茂sos Catalans volem ser presents en la seva lluita contra en feixisme. Perqu猫 si guanyen a Perpiny脿 guanyen als Pa茂sos Catalans i no ho podem permetre. Els Pa茂sos Catalans som i serem sempre antifeixistes!

Per uns Pa茂sos Catalans antifeixistes, antiracistes, feministes i solidaris, el dissabte 3 de juliol totes a Perpiny脿. Sem antifeixistes, Sem Pa茂sos Catalans!

Adhesions:
Fuente: Lahaine.org