February 25, 2022
De parte de CGT Treball
631 puntos de vista

La secci贸 Sindical de la CGT nostra el seu total rebuig a la guerra a Ucra茂na

La CGT expressa el seu rebuig m茅s ferm a la invasi贸 realitzada per la Federaci贸 Russa al territori sobir脿 de la Rep煤blica d’Ucra茂na i insta al cessament immediat de les accions b猫l路liques que posen en risc la vida de centenars de milers de ciutadans i treballadors ucra茂nesos, i amenacen la pau regional i mundial.

 

Apel路lem a la comunitat internacional, a trav茅s de l’Organitzaci贸 de les Nacions Unides (ONU), per tirar endavant les accions diplom脿tiques necess脿ries per assolir una pau consensuada i sustentable per a la regi贸.

 

La integritat territorial dels Estats 茅s un principi constitutiu a la Carta de les Nacions Unides i estableix el mandat d’una conviv猫ncia pac铆fica i de cooperaci贸 entre els membres de la comunitat internacional. En base a aquesta premissa, la CGT exigeix  esgotar totes les inst脿ncies de di脿leg i negociaci贸 diplom脿tiques per assolir una soluci贸 immediata a aquest conflicte, que ha de respectar la sobirania, la independ猫ncia i la integritat territorial d’Ucra茂na.

 

A la CGT ens solidaritzem plenament amb el patiment del poble d鈥橴cra茂na i instem a la participaci贸 de la ciutadania en els actes en contra de la barb脿rie d鈥檃questa guerra. 
Fuente: Cgtajpm.blogspot.com