November 9, 2020
De parte de La Haine
385 puntos de vista


10/11/2020 :: Nacionales PP.Catalans
x Alerta Solidaria
Alerta Solid脿ria va presentar una querella criminal contra el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Generalitat a qui s鈥檃tribueix l鈥檕rigen dels atacs inform脿tics

Presentada querella criminal contra el CTTI per suplantaci贸 d鈥檌dentitats i descobriment i/o revelaci贸 de secrets

El passat 4 de novembre Alerta Solid脿ria va presentar una querella criminal contra el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Generalitat de Catalunya a qui s鈥檃tribueix l鈥檕rigen dels atacs inform脿tics contra la web de la Forja.

 Despr茅s de mesos d鈥檌nvestigaci贸, havent destapat una trama d鈥檈spionatge contra l鈥橢squerra Independentista, l鈥檌ndependentisme popular i els moviments socials que apunta a la Generalitat del principat, el 4 de novembre es va presentar una nova querella criminal. En aquest cas, i tal com es va anunciar la setmana passada, ja s鈥檋a presentat la querella per part de la Forja i Alerta Solid脿ria.

 La querella es presenta pels delictes de suplantaci贸 d鈥檌dentitat i revelaci贸 de secrets recollits en els articles 197, 197 bis, 198, 199, 401, 413, 415 , 417 i seg眉ents del Codi Penal. Els denunciats en la querella s贸n el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Generalitat de Catalunya i d鈥檃ltres possibles autors desconeguts. S鈥檃tribueix l鈥檃utoria a aquests pel fet que s鈥檋an pogut rastrejar algunes de les IPS des de les quals es van dur a terme aquestes operacions i que corresponen amb els denunciats.

 Havent constatat que es tracta d鈥檜na operaci贸 vinculada a les institucions del Principat, amb una clara finalitat d鈥檈ngrossiment de les bases de dades de caire ideol貌gic, es presenta aquesta nova den煤ncia p煤blica i judicial per tal d鈥檃turar la impunitat de les actuacions contra l鈥橢squerra Independentista, l鈥檌ndependentisme popular i els moviments socials per part de la Generalitat i l鈥橢stat, en aquest cas de l鈥檈spionatge a trav茅s de la suplantaci贸 d鈥檌dentitat a trav茅s d鈥橧nternet amb un origen clar i inq眉estionable, el CTTI.

 Alhora, pretenem que s鈥檈sclareixin les responsabilitat que hi ha darrera d鈥檃questa operaci贸 d鈥檈spionatge pol铆tic i es depurin responsabilitats all脿 on toqui de forma immediata. Per aquest motiu, es reitera la necessitat que la Generalitat doni explicacions sobre aquesta q眉esti贸.

 No es permetr脿 que les clavegueres de l鈥橢stat i la Generalitat quedin impunes.

 Barcelona, Pa茂sos Catalans, 09 de novembre de 2020
Fuente: Ppcc.lahaine.org