September 11, 2021
De parte de La Haine
2,660 puntos de vista
11/09/2021 :: Nacionales PP.Catalans
x Varios Colectivos y OIrganizaciones
Una cop m茅s tornem a veure com la hipocresia i el cinisme de la Generalitat i el Parlament no tenen l铆mits

Una cop m茅s tornem a veure com la hipocresia i el cinisme de la Generalitat i el Parlament no tenen l铆mits. En aquesta ocasi贸, pretenen erigir-se en garants de les llibertats i la democr脿cia otorgant la Medalla d’Honor als represaliats per 111-0.

Com 茅s possible que els responsables de la repressi贸 tan brutal que portem patint en els da-rrers anys es permetin fer un acte en homenatge a les v铆ctimes de la repressi贸 del dia del re-fer猫ndum? Que aquest esdeveniment es pugui dur a terme ens mostra els pocs escr煤pols que tenen aquests farsants. Per貌 tamb茅 diu molt de la gran feblesa en que es troba el moviment popular. Un acte aix铆 hauria de ser impensable o, com a m铆nim, guanyar-se el rebuig massiu del poble fins aconseguir boicotejar-lo. Desgraciadament, veiem com encara hi ha molta passivitat i consentiment cap als processistes, que s贸n gestors dels interessos de l’Estat espanyol a Catalunya.

M茅s enll脿 de la repressi贸 vinculada al dret a l’autodeterminaci贸, la Generalitat ens repri-meix dia rere dia quan lluitem per la multitud de drets que ens neguen. En aix貌 tamb茅 s贸n id猫ntics a l’Estat espanyol: no podem oblidar els milers de desnonaments que hi han i que acaben amb repressi贸; les condemnes per defensar una educaci贸 p煤blica i de qualitat; la re-pressi贸 cap a companyes que lluiten contra el masclisme; els treballadors condemnats per llui-tar contra els acomiadaments i exigir un treball digne, etc.

Davant la repressi贸 no volem ni necessitem medalles d’honor. L’煤nic que pot aturar-la 茅s l’or-ganitzaci贸 de la solidaritat. Cal bastir un potent i ampli moviment antirepressiu que doni resposta, de forma conjunta i coordinada, als cops de l’Estat i la Generalitat. Hem d’unir-nos sota punts m铆nims com l’amnistia total, la derogaci贸 de totes les lleis repressi-ves o la dissoluci贸 de tribunals d’excepci贸 com l’Audi猫ncia Nacional. No podem permetre que cap lluitador o lluitadora es trobi sola quan 茅s reprimida.

LA SOLIDARITAT 脡S LA NOSTRA MILLOR ARMA! 

AMNISTIA TOTAL!

ADHESIONS
– A.R.A. Independ猫ncia – Ateneu Popular X – Baula Xarxa Solid脿ria – Grup de Suport Detingudes 26-F – Grup de Suport Sas Absoluci贸 – Grup de Suport Xarly – JosAnt Absoluci贸 – Moviment ProAmnistia – Plataforma Llibertat Pablo Hasel – Robert Absoluci贸 – Mario (Represaliat per manifestacions per Pablo Has茅l a Tarragona) – Al铆cia (Represaliada pel tall de la Jonquera) – David (Cas subdelegaci贸 del govern a Lleida) – Aibor (Cas subdelegaci贸 del govern a Lleida) – Sergi Vladimir (Cas subdelegaci贸 del govern a Lleida) – 脌xel (Cas subdelegaci贸 del govern a Lleida) – Cl脿udia (represaliada per les manifestacions per la rebaixa de taxes universit脿ries)
Fuente: Ppcc.lahaine.org