December 22, 2021
De parte de La Haine
1,516 puntos de vista

La p猫ssima gesti贸 del personal d’informaci贸 per part de l’empresa subcontractada per Turisme de Barcelona i TMB porta la situaci贸 al l铆mit.

La p猫ssima gesti贸 del personal d’informaci贸 per part de l’empresa subcontractada per Turisme de Barcelona i TMB porta la situaci贸 al l铆mit.

Pr脿cticament la totalitat de la plantilla ha decidit de manera massiva en votaci贸 convocar una vaga de 3 dies els pr貌xims 28, 29 i 30 de desembre.
L’empresa MagmaCultura 茅s l’encarregada de la gesti贸 dels informadors i responsable directa de la situaci贸 de precarietat i deixadesa en la qual vivim el personal i que donis de l’estiu s’ha tornat insostenible.

Les reivindicacions s贸n molt clares:
– Sortir de l’ERTO parcial, ja no 茅s necessari i l’empresa segueix sense gestionar correctament la documentaci贸 amb el SEPE.
– Que no hi hagi discriminaci贸 salarial entre companys/as.
– Que es compleixin els acords signats.
– Que es facin correctament les planificacions hor脿ries sense crear sobrec脿rrega de treball i que es paguin els imports pendents.

El servei del Bus Tur铆stic at茅n milers de turistes a la setmana, 茅s un servei de refer猫ncia a la ciutat i amb aquesta nefasta gesti贸, s’est脿 perjudicant aquesta 鈥淢arca Barcelona鈥 de la qual tant presumeixen els responsables pol铆tics. L’ambient ha degenerat de tal manera que s’han creat situacions de tensi贸 amb els usuaris, per falta de serveis o perqu猫 la freq眉猫ncia de busos 茅s insuficient pel numero de turistes.

S’espera un ampli seguiment de la vaga per part de plantilla de la qual formen part 83 treballadors/as. La responsables d’aquesta situaci贸 no 茅s una altra que l’empresa MagmaCultura com a adjudicat脿ria del servei donis del 2011 i la seva negativa a escoltar les leg铆times i l貌giques reivindicacions, per貌 tamb茅 un Ajuntament que no vigila el compliment de les condicions m铆nimes de contractaci贸 i que el converteix en c貌mplice necessari de la precarietat que propugna l’adjudicat脿ria i de les discriminaci贸 que en ella es produeix.

La plantilla ha decidit convocar aquests tres dies de vaga, per貌 n’hi haur脿 m茅s si no se solucionen les peticions acordades per les traballadores/rs.




Fuente: Lahaine.org