February 12, 2021
De parte de La Haine
307 puntos de vista

Pablo Has茅l publica una can莽贸 dirigida a Felip VI durant les seves 煤ltimes hores de llibertat

Aquest divendres es compleix el termini pel seu empresonament.


Altres afirmacions que fa Has茅l a la lletra d’aquest nou tema van dirigides a assenyalar el govern espanyol de ser els qui enalteixen als terroristes i tamb茅 assegura que quan la “dominaci贸” 鈥 de Felip VI 鈥 acabi, “la hist貌ria ens absoldr脿”. En aquest sentit, l’acusa de feixista i alEl raper lleidat脿 Pablo Has茅l ha publicat una can莽贸 dirigida a Felip VI coincidint amb l’esgotament del termini fixat per l’Audi猫ncia Nacional perqu猫 ingressi a pres贸. Has茅l ha penjat aquest divendres el videoclip ‘Ni Felip VI’ a Youtube i ja compta amb milers de visualitzacions. El tema comen莽a amb una intervenci贸 del rei espanyol on afirma que “sense llibertat d’expressi贸 i informaci贸 no hi ha democr脿cia”. A la lletra, Has茅l s’adre莽a al rei com a “tir脿” i tamb茅 assenyala al “mal anomenat govern progressista” per intentar aturar la mobilitzaci贸. El v铆deo est脿 enregistrat per diferents empla莽aments de la capital del Segri脿.

A la can莽贸 que ha publicat Pablo Has茅l aquest divendres, just el dia que ven莽 el termini perqu猫 ingressi a pres贸 per la seva condemna a 2 anys i 9 mesos arran de dues sent猫ncies de l’Audi猫ncia espanyola per enaltiment del terrorisme, el raper afirma que no estar脿 mai “a la pres贸 de la por” i que el seu micr貌fon “seguir脿 sent inc貌mode”. En aquest sentit, tamb茅 fa incid猫ncia al fet que “fins i tot” hagi demanat la seva llibertat el cantautor Joan Manuel Serrat i assegura que el que canta no s贸n “inj煤ries” sin贸 que 茅s explicar el que passa.

Altres afirmacions que fa Has茅l a la lletra d’aquest nou tema van dirigides a assenyalar el govern espanyol de ser els qui enalteixen als terroristes i tamb茅 assegura que quan la “dominaci贸” 鈥 de Felip VI 鈥 acabi, “la hist貌ria ens absoldr脿”. En aquest sentit, l’acusa de feixista i alerta que no s贸n com “el domesticat” de Pablo Iglesias. Finalment, Has茅l qualifica de “fills de Franco” els qui l’han condemnat per “ser franc”.

Fuente

—————————————————————————————————

El rapero leridano Pablo Has茅l ha publicado una canci贸n dirigida a Felipe VI coincidiendo con el agotamiento del plazo fijado por la Audiencia Nacional para que ingrese en prisi贸n. Has茅l ha colgado este viernes el videoclip ‘Ni Felipe VI’ en Youtube y ya cuenta con miles de visualizaciones. El tema comienza con una intervenci贸n del rey espa帽ol donde afirma que “sin libertad de expresi贸n e informaci贸n no hay democracia”. En la letra, Has茅l dirige al rey como “tirano” y tambi茅n se帽ala al “mal llamado gobierno progresista” para intentar detener la movilizaci贸n. El v铆deo est谩 grabado por diferentes emplazamientos de la capital del Segri脿.

En la canci贸n que ha publicado Pablo Has茅l este viernes, justo el d铆a que vence el plazo para que ingrese a prisi贸n por su condena a 2 a帽os y 9 meses a ra铆z de dos sentencias de la Audiencia espa帽ola por enaltecimiento del terrorismo, el rapero afirma que no estar谩 nunca “en la c谩rcel del miedo” y que su micr贸fono “seguir谩 siendo inc贸modo”. En este sentido, tambi茅n incide a que “incluso” haya pedido su libertad el cantautor Joan Manuel Serrat y asegura que el que canta no son “injurias” sino que es contar lo que pasa.

Otras afirmaciones que hace Has茅l a la letra de este nuevo tema van dirigidas a se帽alar el gobierno espa帽ol de ser quienes ensalzan a los terroristas y tambi茅n asegura que cuando la “dominaci贸n” – de Felipe VI – termine, “la historia nos absolver谩”. En este sentido, la acusa de fascista y alerta que no son como “el domesticado” de Pablo Iglesias. Finalmente, Has茅l califica de “hijos de Franco” quienes le han condenado por “ser franco”.
Fuente: Lahaine.org